Home

Een groep organisatie-professionals.

De Galan Groep houdt zich primair bezig met organisatieadvies en de doorvertaling van strategie naar de praktijk. Onze opdrachtgevers hebben de behoefte om zélf effectiever te worden in het oplossen van vraagstukken. De Galan biedt de frisse blik van de buitenstaander, taxeert de veranderopgave en helpt jullie vanuit eigen kracht het proces te organiseren dat nodig is. Juist als het ingewikkeld is. Dat is de eigen visie van de Galan Groep..

Over ons

Een top-hogeschool in het groene domein

De Galan Groep ontwikkelde samen met de HAS Hogeschool een nieuwe strategie. De HAS Hogeschool is een vooruitstrevend HBO in het groene domein. De opleider van ruim 3100 studenten bedient organisaties in het domein van agro, food en gezonde leefomgeving met toepassingsgerichte professionals. De 450 medewerkers maken de HAS rijk aan kennis, waardoor het een trendsettende en dynamisch expertisecentrum is in Zuid-Nederland. Deze toepasbare expertise zorgt ervoor dat afgestudeerden meestal direct een baan vinden.

Case Has Hogeschool

Actueel

Uitreiking Thorbeckeprijs en Thorbeckelezing 2018

De genomineerden zijn bekend!

Op 13 november aanstaande zal de Thorbeckeprijs voor politieke welsprekendheid worden uitgereikt door Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib. De prijs is een wisseltrofee, bestemd voor de meest debatvaardige en retorisch begaafde landelijke politicus van de afgelopen twee jaar.

Daarnaast zal politicoloog en schrijver Tom van der Meer deze avond de Thorbeckelezing uitspreken waarin hij zijn visie op actuele ontwikkelingen geeft onder de titel: ‘De nadagen van de democratie?’

Co-referent en politiek columnist bij NRC Handelsblad Tom-Jan Meeus zal hierop een kritische reactie geven, waarna er ruimte is voor discussie.

Lees meer

ROLVASTHEID IN EEN RISICOSAMENLEVING

Complexiteit en toenemende druk vanuit extern toezicht dringen raden van commissarissen en toezicht in de semipublieke sector naar steeds nauwere betrokkenheid bij het primaire proces. Maar deze ontwikkeling richting een permanente ‘one-and-a-half-tier’ board lijkt niet de juiste. Het gaat er om dat de interne toezichthouders in staat zijn te ‘helikopteren’; snel naar beneden en ook snel weer omhoog. Zo blijft het interne toezicht rolvast en op gezonde afstand van het bestuur.

Margrietha Wats en Eelke Heemskerk

Lees meer

De Galan Groep sponsort Medora Cycle Tour 2018

De Galan Groep heeft met plezier de Medora Cycle Tour 2018 gesponsord en wel in het bijzonder de etappe waar de Col Peyresourde werd beklommen.

De Medora Health Foundation richt zich op een duurzame verbetering van de gezondheid van de lokale bevolking in Nepal. Voor meer info zie www.medora.nl

Lees meer

Alles om jullie aan het roer te laten.

Uit ervaring weten we precies tegen welke vraagstukken onze opdrachtgevers aan kunnen lopen. In het proces van strategie naar verandering komen op geijkte momenten hetzelfde type vragen op. De noodzaak voor interim management of precies de juiste professional bij de nieuwe koers.

Om organisatieadvies volledig toepasbaar te maken heeft de Galan ontwikkeling, search en transitiemanagement bij haar primaire activiteiten betrokken.

Specialiteiten

Wij staan 35 gedreven adviseurs en managers sterk.

 • Angeline Beugelsdijk
  Adviseur/BackOffice

 • drs. Helen Siebelhoff
  Adviseur Ontwikkeling

 • Hendrik van Moorsel MPM RA
  Adviseur/Dagelijkse Leiding

 • drs. Gerard M. van Dieren
  Adviseur/Dagelijkse Leiding

Onze groep