Home

Een groep organisatie-professionals.

De Galan Groep houdt zich primair bezig met organisatieadvies en de doorvertaling van strategie naar de praktijk. Onze opdrachtgevers hebben de behoefte om zélf effectiever te worden in het oplossen van vraagstukken. De Galan biedt de frisse blik van de buitenstaander, taxeert de veranderopgave en helpt jullie vanuit eigen kracht het proces te organiseren dat nodig is. Juist als het ingewikkeld is. Dat is de eigen visie van de Galan Groep..

Over ons

Een top-hogeschool in het groene domein

De Galan Groep ontwikkelde samen met de HAS Hogeschool een nieuwe strategie. De HAS Hogeschool is een vooruitstrevend HBO in het groene domein. De opleider van ruim 3100 studenten bedient organisaties in het domein van agro, food en gezonde leefomgeving met toepassingsgerichte professionals. De 450 medewerkers maken de HAS rijk aan kennis, waardoor het een trendsettende en dynamisch expertisecentrum is in Zuid-Nederland. Deze toepasbare expertise zorgt ervoor dat afgestudeerden meestal direct een baan vinden.

Case Has Hogeschool

Actueel

Nieuw label en ontwikkelprogramma www.GalanNXT.nl van start!

www.GalanNXT.nl

Na bijna een jaar ontwikkelen is het dan eindelijk zo ver; GalanNXT gaat per januari 2018 van start! In de woorden van Hendrik van Moorsel (Statutair directeur de Galan Groep): “Het belangrijkste strategische initiatief dat we in mijn betrokkenheid bij de Galan Groep hebben ondernomen”. Wat eind 2016 nog begon als een mooi idee op papier van enkelen, groeide in de eerste helft van 2017 uit tot een volwaardige businesspropositie, gedragen door een ‘dedicated’ team. En nu is het een nieuw label en volle dochter van de Galan Groep. Per januari 2018 starten ook de eerste twee NXT-ers en daarmee is de go to market van deze interne venture een feit!

Lees meer

Ronde Tafel Bijzonder Beheer Onderwijsorganisaties

Onderwijsorganisaties in zwaar weer: lessen ter voorkoming en oplossing van crises bij maatschappelijke organisaties

Op 11 april jongstleden organiseerde de Galan Groep (dGG) een Ronde Tafel om lessen te trekken uit relevante casuïstiek van crises in Onderwijsorganisaties. Dit in het kader van het bredere Galan-initiatief gericht op de ondersteuning van “Maatschappelijke organisaties in zwaar weer". De ambitie van dGG is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan het oplossen en voorkomen van crises in maatschappelijke organisaties, zodat de dienstverlening en werkgelegenheid ook in zwaar weer gehandhaafd kunnen blijven voor de maatschappij.

 

Lees meer

Toezichthouders diner 1 november 2017

Niet pluis gevoel bij de toezichthouder: een call to action?

“De tweede keer toezichthouders diner, we kunnen dus van een traditie spreken!” aldus Nicole Edelenbos.

Op woensdag 1 november zijn we in Grand Hotel Huis ter Duin bij elkaar gekomen om het over het zogenaamde ‘niet pluis gevoel’ te hebben. Iedereen herkent het wel, dat onderbuikgevoel. Dat wat je niet uit cijfers en feiten kunt halen, maar wat je intuïtie je zegt. Wat doe je dan? Kom je in actie? Stel je het ter discussie? En hoe?

Lees meer

Alles om jullie aan het roer te laten.

Uit ervaring weten we precies tegen welke vraagstukken onze opdrachtgevers aan kunnen lopen. In het proces van strategie naar verandering komen op geijkte momenten hetzelfde type vragen op. De noodzaak voor interim management of precies de juiste professional bij de nieuwe koers.

Om organisatieadvies volledig toepasbaar te maken heeft de Galan ontwikkeling, search en transitiemanagement bij haar primaire activiteiten betrokken.

Specialiteiten

Wij staan 35 gedreven adviseurs en managers sterk.

 • drs. Helen Siebelhoff
  Adviseur Ontwikkeling

 • Hendrik van Moorsel MPM RA
  Adviseur/Dagelijkse Leiding

 • ir. Jan A. de Koning CMC
  Adviseur/Dagelijkse Leiding

 • drs. Vivian Turfboer
  Adviseur Ontwikkeling

Onze groep