De Galan Groep bestaat 40 jaar!!

Dit jaar viert ons kantoor dat het al 40 jaar opdrachtgevers uit een grote verscheidenheid aan branches van dienst mag zijn. Gestart in 1979 onder de naam ‘W.L. de Galan groep – Organisatie Adviezen’, inmiddels omgedoopt tot ‘de Galan Groep B.V.’ en in de dagelijkse omgang door onze relaties veelal de Galan genoemd.

We vinden het een voorrecht dat ons kantoor in al die jaren bestuurders en hun organisaties heeft mogen bijstaan bij het aangaan van interessante uitdagingen en het ontwikkelen van nieuwe ambities. Maar ook in moeilijke tijden konden wij hulp bieden, als er lastige vragen op tafel lagen of als het ronduit crisis was.

In 40 jaar is er veel veranderd, maar ons DNA is grotendeels hetzelfde gebleven. Als adviseurs kijken we breed naar de organisatie en context van onze opdrachtgevers en proberen we hun systeem te doorgronden; als het nodig is kunnen we dwars denken. Als begeleiders van veranderingsprocessen zijn we actief en betrokken, maar we laten onze opdrachtgevers altijd aan het roer. Als ontwikkelaars zijn we pragmatisch en gericht op wat werkt in de context waarin we opereren; theorieën en modellen zijn ondersteunend en niet leidend.

We geven invulling aan ons 40-jarig bestaan door een aantal bijeenkomsten te organiseren waarin actuele vraagstukken centraal staan. Thema's waar veel van onze opdrachtgevers mee te maken hebben, zoals ‘Good Governance’, toezichthouders en interimbijeenkomsten waarin we ook breed kijken, dwars denken en samen met betrokkenen en experts oplossingsrichtingen verkennen voor maatschappelijke en organisatievraagstukken.

Deel via LinkedIn