Hoe wij onze dienstverlening voortzetten tijdens de corona-crisis

Ook de Galan Groep past zich voortdurend aan aan de omstandigheden en maatregelen die de corona-crisis met zich mee brengt. We nemen de richtlijnen van overheid en RIVM zorgvuldig in acht en zorgen voor een zo veilig mogelijke werkomgeving op ons kantoor in Baarn. Om die reden vinden alleen kleinschalige bijeenkomsten op kantoor plaats,  werken we waar mogelijk vanuit huis en is onze backoffice bezetting opgedeeld in kleine teams, om de risico’s te beperken. 

Deel via LinkedIn

Tegelijkertijd benutten we  ten volle de mogelijkheden die er zijn om u van dienst te blijven, juist ook in deze lastige omstandigheden. Het is ons doel om – waar wij dat kunnen -  u te helpen om zo goed mogelijk in te spelen op de omstandigheden van vandaag en (over)morgen en het werk door te laten gaan.

We zetten daarom de communicatiemiddelen in die ons ter beschikking staan.  We beschikken over goede middelen om samen te werken en online te vergaderen, onder meer via Microsoft Teams®. We bieden onze opdrachtgevers graag aan om onze faciliteiten te gebruiken om bijeenkomsten en vergaderingen makkelijk te laten verlopen en om de samenwerking soepel op gang te houden. Ook hebben we goede faciliteiten om assessments online af te nemen.

Wij nemen indien gewenst deel aan ‘face-to-face’ bijeenkomsten en adviesgesprekken op locatie, mits we allemaal de actueel voorgeschreven richtlijnen in acht nemen zodat we geen onnodige risico’s veroorzaken.

Onze dienstverlening op het gebied van search, selectie, advies, ontwikkeling en interim management kan daarom in beginsel doorgaan zoals u van ons gewend bent.

De huidige omstandigheden stellen velen van ons voor nieuwe uitdagingen die om onconventionele maatregelen vragen. Veel van onze relaties zijn met man en macht bezig om zorg te verlenen en de crisis te bestrijden. Hiervoor hebben we het grootste respect. Daar waar wij kunnen staan we klaar om daarbij te helpen. Onze ervaring met interim- en crisismanagement, scenario-denken en strategisch adviseren komen daarbij mogelijk van pas. Hoe dan ook, ook wij 'letten een beetje op elkaar'. 

Wij beantwoorden graag eventuele vragen en denken graag met u mee. U kunt ons bereiken via onze collega’s, of via