Jaarlezing 2018 Goed Bestuur & Toezicht

Flyer jaarlezing

Op donderdag 17 mei 2018 vindt de jaarlezing 2018 van Goed Bestuur & Toezicht plaats vanaf 15.30 uur bij Mammoni in Utrecht. Verdere details over het programma kunt u vinden in de flyer.

Deel via LinkedIn

Het thema van de jaarlezing ligt aan de kern van goed bestuur en toezicht: ‘effectief toezicht op het snijvlak van afstand en betrokkenheid’. Hoe betrokken kan of moet de toezichthouder zijn bij het bedrijf? De onafhankelijkheid moet voorop staan, maar de tijd van ‘toezichthouden op afstand’ is al lang voorbij. In de praktijk bewegen commissarissen heen en weer op de as betrokken/afstand. Maar hoe doe je dit op een eenduidige wijze? En vooral: hoe zorg je voor de meest effectieve invulling van je toezichthoudende rol?

De jaarlezing wordt dit jaar verzorgd door Wout Dekker, voormalig CEO van Nutreco en voorzitter RvC Rabobank ten tijde van de Libor-affaire. Momenteel is hij onder andere commissaris bij SHV Holding, Friesland Campina en Randstad. Tijdens de jaarlezing zal hij op basis van zijn ruime ervaring reflecteren op het dilemma tussen betrokkenheid en afstand.

Voor de jaarlezing kunt u zich als onze relatie aanmelden via backoffice@galangroep.nl.

Ondertussen blijven wij ons inzetten voor goed bestuur via advies, ontwikkeling en onderzoek.

Wij hopen u 17 mei bij de lezing te treffen!