NIEUW: E-coaching bij de Galan Groep

Soms loop je in je werk tegen vragen aan, waar je graag coaching bij zou willen. Maar hoe past dat nog in je toch al overvolle agenda? In dat geval is e-coaching de ideale oplossing! E-coaching werkt snel en interactief, en in je eigen vertrouwde omgeving.

Deel via LinkedIn

Wat is e-coaching?

E-coaching is een laagdrempelige en flexibele manier van coaching.

Het belangrijkste verschil met reguliere coaching is dat je werkt via een internetplatform, in plaats van in live gesprekken. Het grote voordeel daarvan is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je met je coaching aan de slag wilt.

Wat daarnaast anders is, is dat de contactfrequentie beduidend hoger ligt. De coaching wordt in kleine, haalbare stappen opgedeeld en je hebt soms wel twee keer per week contact met je coach. Dat maakt het mogelijk om al in korte tijd tastbare resultaten te boeken.

Daarnaast is een bijkomend positief effect dat de interventies – doordat ze schriftelijk zijn – bewaard kunnen worden, waardoor deze ook op een later moment nog van waarde zijn.   

Voor wie is het bedoeld?

E-coaching is bedoeld voor iedereen met een coachvraag, een computer en een behoefte aan snel zichtbaar resultaat. Alle vragen die in een face-to-face coaching passen, kunnen ook met e-coaching worden aangepakt. Voor elk type vraag hebben we een passende aanpak om je verder te helpen. Of je nu op je leiderschapsstijl wilt reflecteren, een loopbaanvraag hebt of gericht nieuw gedrag wilt aanleren. Met e-coaching zet je in korte tijd de gewenste stappen.

Hoe ziet een traject er uit?

De e-coaching start met een face-to-face intake. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken en om de coachingsvraag samen te bespreken. Aan de hand daarvan worden afspraken gemaakt over het aantal coachingscontacten. In de regel ligt dit tussen de 10 en 16 contacten.

Wie zijn onze e-coaches?

E-coaching bij de Galan Groep wordt uitsluitend gedaan door ervaren coaches, die daarnaast een specifieke opleiding tot e-coach hebben afgerond.   

Privacy

Het internetplatform waar wij mee werken is een optimaal beveiligd platform. Het is speciaal bedoeld voor digitale coaching en counseling, en is opgezet conform de daarvoor geldende wet- en regelgeving. Alleen de coach en de coachee kunnen informatie lezen en delen.     

Vragen en/of aanmelden?

Spreekt het idee van e-coaching je aan of wil je graag meer informatie? Bel of mail gerust!

drs. Vivian Turfboer, Psycholoog NIP
T: 035 – 694 80 00
E: vturfboer@galangroep.nl