• Tilburg University

 • Samen met de School of Humanities van Tilburg University investeert de Galan Groep in onderzoek naar het leiderschap van de toekomst en de gevolgen hiervan voor het hier en nu. Hoe zorgen wij dat dat de nieuwe generaties goed zijn toegerust op de eisen van de toekomst?

  Prof. dr. Freek Peters is hoogleraar Contextueel Leiderschap bij de Tilburg School of Humanities van Tilburg University en adviseur bij organisatieadviesbureau De Galan Groep.
 • Reach Communications

 • Het team van Reach is gespecialiseerd in positionering en content marketing. De adviseurs helpen bedrijven en instellingen om elk individu binnen hun doelgroep telkens weer te raken. Met betekenisvolle verhalen wordt de verbinding gelegd. En slimme acties en campagnes zorgen ervoor dat de aandacht voor elkaar nooit verslapt. Een aanpak met effect, omdat ontvangers zich begrepen voelen.
 • 4 Challenge

 • 4Challenge offering unique playgrounds for serious questions. 

  Door ervaring en een unieke aanpak zijn we in staat maatwerk games te ontwikkelen in korte tijd. Deze serious games geven keer op keer een boost aan de gewenste verandering of ontwikkeling binnen organisaties. We stemmen de serious games af op de vraagstelling binnen de dagelijkse praktijk van de klant, waardoor onze games uniek en bijzonder herkenbaar zijn voor de deelnemers. 

  4Challenge is de vaste samenwerkingspartner van de Galan Groep als het gaat om simulaties en games.
 • Agilistic

 • Agilistic helpt organisaties om strategische vragen met (big) data te beantwoorden.

  Moderne, wendbare (Agile) organisaties maken slim gebruik van data om sneller in te spelen op trends in de markt. Neem Spotify, Uber, Netflix, Bol.com of Albert Heijn. Door verregaande automatisering en internet, beschikken organisaties over steeds meer (big) data. Maar hoe zet je dit effectief in?

  In samenwerking met de Galan Groep inventariseert Agilistic databronnen, bundelt en analyseert deze met moderne technieken en visualiseert de resultaten. De Galan Groep gebruikt de resulterende inzichten ter ondersteuning van onderzoekstrajecten en als basis voor advisering.
 • Edelenbos Executive Solutions – The Klubhouse – Future Female Leaders

 • Edelenbos Executive Solutions verbindt op een persoonlijke en inspirerende manier experts, bestuurders, managers en organisaties aan elkaar. Dit doen zij middels (Interim) management, Support & Consultancy en Development. Nicole Edelenbos (oprichter van Edelenbos Executive Solutions) en Margrietha Wats (partner van de Galan Groep) zijn samen het initiatief ‘The Klubhouse’ gestart, een netwerk van (interim) managers, professionals en ondernemers die elkaar willen inspireren, van elkaar willen leren en ervaring met elkaar willen delen. Met de programma ’s van Future Female Leaders, opgericht door Nicole, wordt het talent en vermogen van vrouwen met ambitie en de potentie de top van hun organisatie te bereiken, versterkt.
 • Universiteit van Amsterdam

 • De Galan Groep ontwikkelt haar kennis en expertise op het gebied van governance en goed bestuur in nauwe samenwerking met de Universiteit van Amsterdam. Deze samenwerking strekt uit van onderzoek naar de gedragsmatige determinanten van goed bestuur (behavioural corporate governance) tot vraagstukken hoe sturing te geven aan lerende systemen (experimentalist governance).

  Dr. Eelke Heemskerk is Universitair Hoofddocent aan de afdeling politicologie van de Universiteit van Amsterdam, waar hij leiding geeft aan de CORPNET onderzoeksgroep. Eelke is governance specialist bij de Galan Groep
 • Sport en Zaken

 • Netwerkorganisatie Sport & Zaken initieert, inspireert en organiseert samenwerking tussen sport en bedrijfsleven. Wij geloven in samenwerking en in verbinding van deze twee werelden. Als unieke verbinder tussen sport en bedrijfsleven realiseren we een sportiever, vitaler en sterker Nederland.

  Met ons netwerk geloven we in sport en werken we op professionele wijze, resultaatgericht en met veel enthousiasme aan de verbinding tussen sport en bedrijfsleven. Samen Sterk voor Sport! 

  De Galan Groep is vanaf de oprichting en nog steeds nauw betrokken bij Sport & Zaken
 • Insights Benelux

 • Mensen helpen hun volledige potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten, is wat ons drijft in het werk dat wij doen. Met behulp van een eenvoudige en aansprekende kleurentaal geven de methodiek en programma’s van Insights Discovery inzicht in gedragsvoorkeuren en concrete handvatten voor de ontwikkeling van effectiviteit op individueel, team- en organisatieniveau. 

  Insights Benelux en de Galan Groep zijn partners van het eerste uur. Zo werkt de Galan Groep al jaren met de profielen van Insights Discovery aan de ontwikkeling van bestuurders, managers en teams om hun interactie, samenwerking en performance te versterken. Met deze ruime ervaring is de Galan Groep een waardevolle bron van informatie en gebruiksinzichten voor Insights Benelux. Zo leveren we over en weer een bijdrage aan elkaars professionele ontwikkeling. 
 • Leaders Informed

 • Oud-Galanner Kees Louwerens is een ervaren adviseur, programmamanager en projectleider. Hij zet zich in via zijn strategie- en programmamanagement bureau LeadersInformed en werkt van daaruit regelmatig samen met de Galan Groep. 
 • T&T Data Consultancy

 • T&T Data Consultancy richt zich op het ontwikkelen van data-gedreven beleid, zodat organisaties informatie gestuurd te werk kunnen gaan. Thomas & Thomas streven er naar om data waardevol te maken voor iedere organisatie. In 2015 hebben zij hun gezamenlijke passie voor data omgezet in een bedrijf dat organisaties adviseert over het effectief inzetten van data. Dit doen zij door kleine en grote hoeveelheden data met elkaar te combineren, diepgaand te analyseren en verbanden visueel krachtig te presenteren.