Veranderen kun je zelf! Wij helpen als het moeilijk wordt.

Haal de buitenwereld naar binnen.

In de afgelopen decennia is er veel kennis over transitiemanagement in organisaties verzameld. Kennis over waarom en hoe een transitie tot stand komt, hoe deze moet worden voorbereid en uitgevoerd. De Galan Groep gelooft in de eigen denkkracht van organisaties en is er vooral voor opdrachtgevers die zelf aan het roer willen blijven staan: co-creatie noemen we dat. Organisaties die heel goed weten wat er binnen speelt, en vooral behoefte hebben aan de frisse blik van een buitenstaander die alle stappen van het transitieproces kent.

Juist als het moeilijk wordt.

De Galan heeft ruim 30 jaar ervaring in complexe veranderopgaven in alle bedrijfstakken. Zowel publiek als privaat, nationaal en internationaal. Daar zit ook ons onderscheidend vermogen: wij hebben dit vaker gedaan. U krijgt van ons dan ook geen revolutionaire ideeën, we helpen u deze te ontwikkelen en uitvoeren. Wij gaan niet voor u aan het roer staan, maar coachen u vanaf het dek. (Niet vanaf de wal.) En ook al blijft u aan het roer, wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor ons werk. Juist als de opgave complex wordt.

Al vanaf de strategie.

Afhankelijk van waar u staat in het proces als wij met u gaan samenwerken begeleiden wij u desgewenst in elk stadium van de transitie. Van het ontwikkelen van een nieuw te voeren strategie met uw eigen management tot en met het ontwikkelen van management en medewerkers om ze voor te bereiden op de nieuwe ambities. Bent u al verder in het transitieproces en is er sprake van tijdsdruk, dan zet de Galan één van onze ervaren transitiemanagers in om het proces verder te begeleiden.

Wij blijven voorop lopen.

Wij houden steeds voeling met de ontwikkelingen binnen dit vakgebied. De adviseurs van Galan doen onderzoek, publiceren in interessante kennisartikelen en praktische (management)boeken en hebben docentschappen aan diverse universiteiten en postacademische opleidingsinstituten (Academie voor Management, Universiteit Groningen, Avicenna, SIOO en Nyenrode). Onze publicaties zijn een interessante manier om met ons kennis te maken. 

Meteen verder praten over uw transitieproces? We komen graag met u in contact.

Geïnteresseerd?
Onze interimmanagement-adviseurs vertellen u graag meer

  • drs. Michel J.C.M. de Kok
    Partner Interim-Management

  • drs. Coen Massier
    Search & Interim partner

  • drs. Ronald Bruin
    Partner Interim-Management